Amerikan Doları (USD)USD0,00Değer Kaybediyor...
Euro (EUR)EURO0,00Değer Kaybediyor...
AltınAltın0,00Değer Kaybediyor...
İstanbul Menkul Kıymetler BorsasıİMKB 1000,00Değer Kaybediyor...
Güncelleme : 31.03.2017 13:39



  1-Siparişmatik programı ne tür bilgisayarlarda kullanılabilir?
CEVAP:Programımızı masaüstü,notebook, dokunmatik ekranlı bilgisayarlarda kullanabilirsiniz.

2-Siparişmatik programı kaç adet rapor verebilmektedir?
CEVAP:Programımız sipariş raporu,satış raporu,bakiye raporu,gün sonu raporu olmak üzere 4 adet rapor verebilmektedir.

3-Siparişmatik programı ile ne tür siparişler alabilirim?
CEVAP:Programımız ile masa siparişi,web siparişi,telefon siparişi,salon siparişi alabilirsiniz.

4-Siparişmatik programı ile kayıtlı müşterilerimi kampanyalardan haberdar edebilirmiyim?
CEVAP:Programımızın içinde barındırdığı sms atma opsiyonu ile kayıtlı tüm müşterilerinizi tek tuşla sms ile bilgilendirip kampanyalardan haberdar edebilirsiniz.


5-Siparişmatik programı ile kasa hareketlerini izleyebilirmiyim?
CEVAP:Programımız ile kasa hareketlerini kolayca izleyebilirsiniz.

6-Siparişmatik programı ile web sitesindeki fiyatları güncelleyebilirmiyim?
CEVAP:Programımız ile sizlere sunmuş olduğumuz online siparişli web sitenizdeki fiyatlarınızı kolayca güncelleyebilirsiniz.

7-Siparişmatik programı ne tür sektörlerde kullanılabilmektedir?
CEVAP:Programımız yiyecek içecek işletmeciliği ile uğraşan restaurant,cafe,dönerci,pideci,büfe,fast food işletmelerinin yanısıra tüp ve su siparişi alan işletmelerle birlikte adrese teslim sipariş alan paket servisi olan işletmeler kullanabilir.

8-Siparişmatik programının çalışabilmesi için internet bağlantısı gereklimidir?
CEVAP:Programımız internet bağlantısı olmadan da çalışabilir.Fakat internet bağlantısı olmadan web siparişini kullanamazsınız.Telefon siparişi ,masa ve salon siparişlerini alabilirsiniz.

9-Siparişmatik programı ile ödeme tiplerini seçebilirmiyim?
CEVAP:Programımız ile , almış olduğunuz sipariş sonunda yapılıcak olan ödeme tipini nakit,sodexo,ticket,kredi kartı vb gibi seçebiliyorsunuz.

10-Siparişmatik programı siparişle ilgili ayrıntılara yer veriyormu?
CEVAP:Programımız ile bulunduğunuz sektörle ilgili tüm ayrıntıları ekleyebiliyor ve bunları siparişinizi alırken seçebiliyorsunuz.(Örnek:Döner satan işletmeler için acılı , acısız , soğanlı ,soğansız , domatessiz vb. gibi)


Tüm hakları viptek.net'a aittir.  Web Tasarım: ViPTEK